Willow Tree logo

Willow Tree

Willow Tree ble lanceret i januar 2000. Serien har vokst til at omfatte til følelser som vi mest ønsker at udtrykke. Til vores venner, vor familie, vores lærere, til nær og kjær og og til dem langt borta.

Den oprinnelige inspirationen til Willow Tree er like aktuelle i dag. Willow Tree er en intim, personlig serie figurative skulpturer som representerer egenskaber og følelser som hjelper os til at føle nær andre, helende sår eller estimat relationer. Susan Lordi rister hver original skikkelse med dette i bakhodet. Hennes figurer fortsette at udvikle seg når hun opdager følelser som du betyder noget for os at formidle, og hun skaber dem med enkle, rene bevegelser. Figurens form for kunst udtrykkes på en vakker måde kjærlighed, nærhed, helwnws, mot og håp - ja, alle følelsene af et liv godt levt.

Navnet Willow Tree ble valgt for at symbolisere hvad din udtrykksfulle. Tall dere ofte som søyler i form, akkurat som et tre, ofte iført naturlige gjenstander eller dyr som metaforer for den menneskelige dyder eller kvaliteter - slik rosmarin for minne, en fugl af helende eller blomster for skjønnhed.

Skulpturerne du ble kuttet på en måde at fremheve eleganse, enkelhed, ro og ro. Konfigurationen viser bare de følelsesmessige udtrykk af gæster, en tilt af hodet, plassering af hendene, rotation af kroppen. Følelser forlots til betrakteren at skjelne, noget som gør dem personlige og kraftige. Willow Tree er en serie som både er diskret og snakker til betrakteren på en overbevisende måte.

Susan Lordi handsnidar hver original. Ved at bruge familie og venner som modeller forsøker Susan at fange et øyeblikk i tid, eller udtrykke en følelse. Figurerne er støpt fra sin oprinnelige udskåret, malt og deretter forsiktig for hånd. Lyse luftige farver, udskjæringer og metall aksenter karakteriseres Susan arbeid.

"Jeg prøver at holde tolkningen af Willow Tree åben. Jeg håper dette gør det mere personligt og det betyder at betragteren kan bestemme dens mening."